Taxidiensten

Taxi Gent

Taxi Gent 222 biedt voordelige ritten doorheen de sfeervolle regio’s van Gent, waaronder de bruisende wijk Sint-Pieters, het historische hart van Patershol, Gent station (dicht nabij de taxistandplaats) en de veelzijdige buurt Gentbrugge. We hanteren concurrerende tarieven en staan altijd voor u klaar, of u nu een rit nodig heeft van of naar Dampoort of een andere plek in de stad. Bel nu voor een taxi in Gent, of boek gemakkelijk via onze eigen app die geïnspireerd is door Uber. Bel onze dispatcher op voor meer informatie. Steun lokale standplaatstaxi’s door bij ons te boeken!

Luchthavenvervoer

Onze luchthaventaxi’s bieden stipte airport transfers voor zowel individuen als groepen, dankzij onze taxibusjes. Deze taxibusjes, oftewel minibus taxi’s, hebben genoeg plaats voor bagage. De minibusjes kunnen ook tot 7 personen vervoeren. Voor meer vragen of boekingen voor een taxi naar de luchthaven, neem gerust contact op of bel nu. Wij verzorgen luchthavenvervoer zowel nationaal als internationaal, met kennis van meerdere luchthavens zoals Brussels Airport, Antwerp Airport, Charleroi Airport, maar ook een taxi van Gent naar een buitenlands luchthaven zoals Schiphol. Vul het contactformulier in voor een berekening van uw ritprijs.

Vervoer lange afstandsritten

Bij onze hoofddienst, taxigent, beperken we ons niet alleen tot stadsritten; we bieden ook vervoer naar de omstreken en verzorgen lange afstandsritten binnen België en naar het buitenland. Geen bestemming is ons te ver!
Voor een zorgeloze ervaring met duidelijke kosten, nodigen we u uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij een Belgisch taxibedrijf. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder onverwachte verrassingen. Scroll naar beneden voor ons contactformulier en ontvang een gedetailleerde prijsopgave voor uw rit.

Koeriersdienst

Naast onze reguliere taxidiensten biedt Taxi Gent 222 ook gespecialiseerde express diensten en koerierstaxi opties voor het vervoer van uw zendingen, zowel lokaal, als buiten België. Met een focus op efficiënte logistieke diensten en een betrouwbare bezorgservice, garanderen we dat uw goederen nauwgezet en via de meest directe route worden geleverd, waarbij we alle landen binnen Europa bestrijken. 

Onze toewijding aan snelheid en precisie zorgt ervoor dat uw zendingen in de kortst mogelijke tijd hun bestemming bereiken, zonder in te boeten aan veiligheid of kwaliteit.

Zakelijk vervoer / VIP vervoer

Taxi Gent 222 is uw ideale partner voor zakelijk vervoer in Gent, speciaal ontworpen voor zakenmannen, KMO’s en grotere bedrijven. We bieden comfortabel en discreet privévervoer, perfect voor uw zakenreizen of VIP-vervoer. Plan nu uw zakelijke rit en ervaar ongeëvenaard gemak en professionaliteit. Meer info op de specifieke pagina voor zakelijk vervoer.

Taxi voor speciale gelegenheden in Gent en omstreken ook mogelijk, zoals trouwvervoer bij uw bruiloft of feestritten bij gala’s. Voor groepsvervoer hebben wij minibusjes tot 8 personen met voldoende ruimte. Al onze wagens, zeker voor VIP-klanten, worden altijd extra zorgvuldig gecontroleerd en gereinigd voor het ophalen van de klant.

Limousines

We bieden naast reguliere straattaxi’s ook exclusieve limousineservices aan. Deze service is ideaal voor speciale gelegenheden of wanneer u op zoek bent naar een extra vleugje luxe en comfort. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak uw ervaring onvergetelijk met onze hoogwaardige chauffeursdiensten. Verloren voorwerpen of klachten? Telefoneer dan onze dispatch!

Gent taxi reserveren:

taxi gent
Gele taxi

Boek snel en eenvoudig uw rit